100,00 kr.

Fælleshealing - Dine karmiske styrker -REPLAY

Mandag kl 20-21

Du får link til  Replayvideo og -lydfiler i fakturaen. -Dukker fakturaen ikke op, kan du kigge i spammappen eller sende mig en mail

 

Pris 100,- pr gang

 

Beskrivelse

Temaerne for fælleshealing er forskellige fra gang til gang.

 

D. 21/2 er temaet: Dine karmiske styrker

Hvor der kommer fokus på de styrker du bærer i ånden som ligger som erfaringer fra tidligere liv. Vi indhenter dine glemte styrker under healingen og lægger dem som muligheder i dit energifelt.

 

En deling fra en af deltagerne fra Fælleshealingen:

Jeg har også mærket fysisk optakt til healingen siden i går, og mærker en forløsning og afspænding omring det her under healingen. Jeg har haft glimt af meget behagelige øjeblikke ud af det blå – som jeg nu genkender i den større kontakt til sjælen der trådte ind i starten af healingen.


Jeg har fornemmelse af at få kontakt til tre karmiske styrker – to ‘overrasker mig og en genkender jeg som noget jeg allerede har kontakt til, men måske nu får tydeligere kontakt? Jeg fornemmer styrkerne handler om noget omkring at være leder, noget om urtekundskab og noget om at kunne se tydeligt igennem virvar, mønstre og muligheder. Meget spændende og i øverigt en meget kraftfuld og dejlig healingsenergi <3

 

Mandag kl 20-21

Du får efterfølgende adgang til Replayvideo og -lydfiler

 

Pris 100,- pr gang

Meditationen foregår online og du modtager link til deltagelse i fakturaen

 

Kommende datoer:

28/2 Fælleshealing – Erkendelsestilstanden fra Assisi

7/3 Fælleshealing – kontakten til sjælen

14/3 Fælleshealing – Kontakt til Dit Hellige Rum -Med Kamilla Landsholt og Per Mygind

 

Klik på billedet for at gå til alle Fælleshealinger

Fælleshealing - Erkendelsestilstanden fra Assisi

Om Per Mygind

I 2015 mødte jeg Marianne Lane. Marianne er Moderne Shaman. Healer. Clairvoyant og Lysarbejder. Jeg selv var trommeslager og havde sådan set ikke tænkt på at jeg en dag skulle blive det samme som Marianne. Men stille og roligt begyndte jeg at deltage i nogle af Mariannes meditationer og sideløbende begyndte jeg at hjælpe til med videoredigering og redigering af lydfiler. Det udviklede sig! I dag arbejder jeg for Marianne samtidig med at jeg er uddannet healer af Den Nye Tid hos hende og i skrivende stund er ved at blive færdiguddannet på Overbygningen på Visdomsskolen For Moderne Shamanisme (Er færdig januar 22).

 

Jeg kan næsten ikke beskrive min udvikling med ord. Men for hvert år der er gået siden 2015 kan jeg se tilbage og se store ændringer. Selvfølgelig ændringer i mine kompetencer, men også ændringer i mit sind. Min person og min holdning. Jeg går en vej, hvor jeg ikke ser mig tilbage og jeg har et liv, hvor jeg slet ikke kan forestille mig at gå tilbage til en hverdag uden spiritualitet. Det er ikke bare en hobby 🙂

Der kommer hele tiden opgaver. Opgaver i det praktiske. Opgaver fra guiderne (En af de opgaver sendte mig til Assisi, hvor jeg kom hjem med en healing, som kaldes Erkendelsestilstanden fra Assisi). Opgaver i form af healinger til klienter og opgaver der sender mig endnu et skridt frem på min udviklingsvej.

Og hvordan kan jeg så bedst definere mig som healer?

Ja, det er jo altid lidt af en udfordring. Men den opgave tager jeg også gerne. Jeg er af person lyttende og forstående og har en ro i mig, som kan smitte af på dig som modtager under en session. Hvis du ser på listen nedenfor, ser du nogle af mine spidskompetencer.

  • Frihedstrang og rolleudfordringer
  • Uro og irritation over små ting
  • Ønske om mere konstant spirituel kontakt
  • Jordforbindelse og anspændte tilstande
  • Klarsyn
Spidskompetencerne har åbnet sig over tid og alle temaerne er nogle, som jeg selv har gået med.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fælleshealing – Dine karmiske styrker -REPLAY”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Denne hjemmeside bruger Cookies. Ved at fortsætte til siden, accepterer du brugen af cookies.