Per Som Mentor

Der er andre muligheder for at deltage på Basisuddannelsen. Her ser du muligheden for at deltage med en mentor.

Basisuddannelsen på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme

Du kan deltage med Mentor uddannet hos og godkendt af Marianne Lane

Prøveundervisninger Med øvelser fra Den Indre Visdom

14/1 fra 10 – 11:

Træk din energi hjem, fyld dig op med dit eget lys og hæv frekvensen

 

28/1 fra 10 – 11

Træk din energi hjem, få jordforbindelse og vær i dit center

 

Det er gratis at deltage i prøveundervisningerne Tilmeld dig her

 

Du modtager samtidig undervisning via videomaterialet (Fra Marianne Lane), som når du deltager som din egen Mentor. Der vil derfor også her været et stort egetansvar i forhold til at deltage i undervisningen.

Der vil være flere mentorer at vælge imellem. Nogle vil mødes online, imens andre måske tilbyder undervisning, hvor man mødes fysisk.

Du kan vælge frit mellem de forskellige mentorer – de kan have begrænset antal pladser, ligesom de har ret til at sige nej til deltagere, hvis det for dem ikke mærkes til at samarbejdet vil være optimalt.

Du følger som udgangspunkt den samme Mentor under forløbet. Forløbet varer et år, hvor der vil være ferieperioder uden undervisning.

Pris: 2.500 kr om måneden
I alt 30.000 kr

Min baggrund

Jeg har selv været der

Der hvor der er spørgsmål. Der hvor der er lykke. Der hvor man ikke kan kende forskel på op og ned. Og der hvor man føler sig som som en del af altet.

Med den rejse jeg har været på, kan jeg hjælpe dig den samme vej. Eller rettere din egen vej. For på Basisuddannelsen kommer du nemlig til at gå din egen vej, men med støtte og vejledning fra videoundervisningen fra Marianne Lane samt støtten i det at have en mentor til spørgsmål, vejledning, delinger, forundringer og glæde.

Jeg har selv gået på Basisuddannelsen (Fra før det hed Basisuddannelsen) og er i skrivende stund ved at afslutte overbygningen på Visdomsskolen. Derudover har jeg været på flere af Mariannes kurser.

Har du spørgsmål til Basisuddannelsen?

Eller spørgsmål om det, at have en mentor?

Læs Mere

Relaterede blogindlæg

Til hverdag og fest

Moderne Shamanisme er bedst 😉 Ja, det er jo sådan et ordspil man bruger en gang imellem. -Der findes naturligvis mange andre gode ting både

Læs indlægget »