Dine karmiske styrker

Karmiske styrker

Karmiske styrker er noget vi alle har. Med bevidsthed på dem, bliver de netop til styrker i stedet for muligheder. Denne healing virker både som bevidsthedstræning hvor du mærker og genkender kontakten til styrkerne og på den måde aktivt kan vælge dem til men også som en healing som virker som en form for åbning til adgangen til dine karmiske styrker.

 

I det karmiske energiarbejde er der oftest fokus på de Karmiske byrder, udfordringer og opgaver. Og det er stadig en stor og vigtig del af det, at udvikle os som menneske. Men i styrkerne ligger der et kraftfuldt værktøj, som vi kan bruge. Både i det daglige, men også som et værktøj til at udvikle og ændre byrderne og udfordringerne.

 

Måske har du (eller set nogle, der har) spillet rollespil eller eventyrs-computerspil i sådanne spil, har man tit nogle point i starten som skal fordeles ud på nogle styrker. Så man for eksempel vælger at være god til at kommunikere, at være god til bueskydning (Ja ja. Det ER jo ikke den virkelige verden) og være god til magi. Og med de styrker går man så igennem spillet (eller livet) og langsomt bruger man styrkerne til at udvikle andre styrker og kompetencer, samtidig med at udgangspunktet også vokser og bliver stærkere. Og det er lidt det vi gør i denne fælleshealing <3

 

Alle vores karmiske byrder og styrker kommer fra sjælen og ånden og kan være erfaringer fra tidligere liv, men også erfaringer i dette liv.

 

Deltag i fælleshealingen her:


Fælleshealing 01 Dine Karmiske Styrker

Denne hjemmeside bruger Cookies. Ved at fortsætte til siden, accepterer du brugen af cookies.