Gratis healing og lysarbejde

Gratis healing og lysarbejde – Ny facebookgruppe

I maj måned 2022 oprettede jeg en ny facebookgruppe: Gratis healing og lysarbejde

Hvor alle er velkomne

 

Har du brug for støtte til at tage imod healingen, kan du bruge denne lydfil.

 

Udgangspunktet

Udgangspunktet for gruppen “Gratis healing og lysarbejde” er, at der hver søndag gives gratis fjernhealing uden kontakt. Som modtager kan du vælge aktivt at være med imens healingen gives. Det gør du ved at sørge for at sidde et roligt og uforstyrret sted og sætter intentionen på at modtage healingen. Det er altid en god idé at drikke ekstra vand under eller efter en healing.  Kan du ikke finde tiden og roen til at deltage, modtager du alligevel healingen hvis du har trykket “deltager” til den ugentlige begivenhed i facebookgruppen. Healingen kan dog føles kraftigere, hvis du har fokus på den.

Healingerne

Healingerne i gruppen “Gratis healing og Lysarbejde” varierer fra gang til gang. Der kan være gentagelser i typen af healingerne, men de vil ramme dig på en ny måde fra gang til gang i og med at dit udgangspunkt og din dagsform ændrer sig. Healingerne har det til fælles, at de alle er i kategorien Ny Tids Healinger (Læs blogindlæg om healingsformen på nytidshealing.dk). Denne type af healinger er intelligente i det omfang, at min healersjæl i samarbejde med din sjæl giver optimal healing fra dit personlige udgangspunkt. Så du får ikke mere healing, end dit system kan håndtere.

Eksempler på healinger af denne type, som bliver brugt til “Ja tak healing” er:

  • Life Force Enlightenment (Marianne Lane)
  • Soul Body Fusion (Jonnette Crowley)
  • Erkendelstilstanden fra Assisi (Per Mygind)
  • Derudover vil der være gange, hvor healingen intuitivt sættes i gang.

Hvorfor gratis?

Healing skal være for alle, der har trækket mod det. Også de, med få midler. Det er ikke nyt, at jeg giver gratis healinger. Der ligger bla et bredt udvalg på min YouTube kanal, som du også er velkommen til at besøge.

Er gratis healing så unfair konkurrence, kunne man spørge? Fordi healingerne skal ramme bredt og nå mange på én gang, vil de ikke stå i stedet for en session. En session har et andet fokus på netop dit behov, som modtager.


Tilmeld dig facebookgruppen – Gratis healing og Lysarbejde

Om Per Mygind

I 2015 mødte jeg Marianne Lane. Marianne er Moderne Shaman. Healer. Clairvoyant og Lysarbejder. Jeg selv var trommeslager og havde sådan set ikke tænkt på at jeg en dag skulle blive det samme som Marianne. Men stille og roligt begyndte jeg at deltage i nogle af Mariannes meditationer og sideløbende begyndte jeg at hjælpe til med videoredigering og redigering af lydfiler. Det udviklede sig! I dag arbejder jeg for Marianne samtidig med at jeg er uddannet healer af Den Nye Tid hos hende og i skrivende stund er ved at blive færdiguddannet på Overbygningen på Visdomsskolen For Moderne Shamanisme (Er færdig januar 22).

Der kommer hele tiden opgaver. Opgaver i det praktiske. Opgaver fra guiderne (En af de opgaver sendte mig til Assisi, hvor jeg kom hjem med en healing, som kaldes Erkendelsestilstanden fra Assisi). Opgaver i form af healinger til klienter og opgaver der sender mig endnu et skridt frem på min udviklingsvej.

Og hvordan kan jeg så bedst definere mig som healer?
Ja, det er jo altid lidt af en udfordring. Men den opgave tager jeg også gerne. Jeg er af person lyttende og forstående og har en ro i mig, som kan smitte af på dig som modtager under en session. Hvis du ser på listen nedenfor, ser du nogle af mine spidskompetencer.

Frihedstrang og rolleudfordringer
Uro og irritation over små ting
Ønske om mere konstant spirituel kontakt
Jordforbindelse og anspændte tilstande
Klarsyn

Spidskompetencerne har åbnet sig over tid og alle temaerne er nogle, som jeg selv har gået med.

 

#Gratis healing og lysarbejde

#Per Mygind

#Nymånehealing

Denne hjemmeside bruger Cookies. Ved at fortsætte til siden, accepterer du brugen af cookies.