Assisi

Per Mygind i Assisi
Assisi

Mit første (og andet) møde med Frans af Assisi

Mit møde med Frans som guide har ført mig rundt i Verden hvor jeg har lavet energiarbejde. Mit første møde var med en energi i en kirke på Tenerife. En Franciskanerkirke i Puerto de la Cruz. 

Da det var mit første møde, vidste jeg ikke hvad eller hvilken bevidsthed energien var. Men få måneder efter, var jeg til noget støttearbejde for nogle, som netop var i Assisi for at lave noget energiarbejde. Og der mødte jeg energien igen og det gik op for mig at det var Frans af Assisi. Eller rettere hans energi.

Min rejse til Assisi

Med Frans som guide. Og mig som ikke-så-klarsynet. var det et lidt on/off forhold vi havde. Jeg genkendte energien, når den dukkede op, men deciderede samtaler og guidning blev det ikke til. Indtil jeg fik den vejledning, som første mig til at lave meditationsrækken “Troen i dig selv”. Hvor Frans var med som guide. Der mødte jeg også Clara af Assisi. Så gik der noget tid igen uden så meget kontakt. Lige indtil en dag, hvor jeg blev guidet til at tage til Assisi. I September. 

Det var de to ting jeg vidste. Og da min kone og jeg begge er glade for at rejse, var det ikke svært for os at blive overtalt til det. Turen i sig selv er en længere historie og den kan du læse mere om i dette blogindlæg. Arbejdet blev til healingen “Erkendelsestilstanden fra Assisi”.

Retur til de Kanariske Øer

Efter Assisi var vi, min kone og jeg, igen i Puerto de la Cruz, hvor mit første møde med Frans fandt sted. Vi tog tilbage til kirken hvor jeg sad uden for og gav stedet en healing med Erkendelsestilstanden. Og nogle flere detaljer om healingen dukkede op.

Den seneste tur var i slutningen af 2021 hvor det var en anden Kanarisk ø. Nemlig Gran Canaria. Der er også en “Frans-kirke” og jeg vidste allerede inden rejsen at der også var noget arbejde for mig der. Det blev til to dages arbejde, hvor jeg arbejdede både med min egen maskuline energi, men også en maskulin side af healingen. Efter den tur, kan jeg mærke at der er sket et skifte i healingen. Jeg vil lave et blogindlæg om det, når det er landet lidt mere i mig <3

Afspil video

Prøv healingen her

Erkendelsestilstanden fra Assisi

Se video på YouTube

Blogindlæg

Læs blogindlæggene om Assisi

Nedenfor finder du mine blogindlæg, der omhandler arbejde med Frans af Assisi

Det spirituelle Assisi

I september 2019 var jeg på en spirituel rejse til Assisi. Jeg havde længe gået med Frans og Clara af Assisi som guider og en

Read More »